MUĞLA / SEYDİKEMER - Prof. Dr. Ayhan Önder Çok Programlı Anadolu Lisesi

Prof. Dr. Ayhan Önder Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
KUMLUOVA MAH. FETHİYE YOLU CD. PROF. DR. AYHAN ÖNDER ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ NO 20 SEYDİKEMER / MUĞLA
Vizyon
Prof. Dr. Ayhan Önder Çok Programlı Lisesi Müdürlüğümüzün Vizyonu: Çevresine, milletine ve tüm insanlığa üstün hizmetler sunabilecek; Atatürk ilke ve inkılâplarına, milli, manevi ve evrensel değerlere bağlı; mezunlarımızı kendi değerlerini ortaya çıkarabilecekleri saygın üniversitelere yerleştirip, başarılı ve mutlu insan yetiştirmektir.
Misyon
Prof. Dr. Ayhan Önder Çok Programlı Lisesi Müdürlüğümüzün Misyonu: Bütün öğrencilerin büyük düşünebilen, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup, geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, yükseköğrenime ve başarılı bir geleceğe hazırlıklı bireyler yetiştirebilen; Seydikemer’in her yerinde insanlar tarafından adı söylendiğinde özellikleri ve başarıları ile anılan, saygı duyulan ve toplumun güvenini kazanmış bir okul olmaktır.
Servis ve Dolmuşlar
Kumluova Mahallesi , Seydikemer , Muğla